Rails met oog 1m

Rails voor bevestigen van schaduwdoek.
Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
SKU
HAN0013
€ 49,95
Product specifications
Meer informatie
Materiaal RVS
Lengte (mm) 1000
Merk Platinum Sun & Shade
Geschikt voor binnen Ja
Geschikt voor buiten Ja
Verpakkingsgrootte Per stuk
Verzendkosten Klein materiaal
GTIN/EAN 8717677460939

Rails met oog 1m

De rails kan gemakkelijk worden bevestigd op beton, hout of steen. De functie van de rails is om de hoogte van het schaduwdoek te kunnen bepalen, doordat het zo gemakkelijk te verstellen is kunt u gemakkelijk inspelen op de stand van de zon. De rails is 1m lang en 0,022m breed. De rails is ook eenvoudig aan de muur te bevestigen.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Rails met oog 1m?

Heeft u vragen over Rails met oog 1m? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!