Karabijnhaak 8x80mm RVS

Karabijnhaak. Handig als tussen verbinding.
Op voorraad
Nog 15 beschikbaar
SKU
HAN0737
€ 3,48
Product specifications
Meer informatie
Materiaal RVS
Lengte (mm) 80
Geschikt voor buiten Ja
Verpakkingsgrootte Per stuk
Verzendkosten Klein materiaal

Karabijnhaak

Ons eigen karabijnhaak is een ideale verbindingsstuk voor als u dingen aan elkaar moet verbinden. De karabijnhaak is een ovale clip die u gemakkelijk aan een verbindingspunt in kan klikken. De RVS karabijn haak is 8cm lang. 

Specificaties Karabijnhaak 

De eigenmerk karabijnhaak gebruikt u als tussen verbinding aan de bevestigingspunt. De roestvrije karabijnhaak is 8cm lang en 4cm breed. De karabijnhaak kunt u open doen door midden van een kliksysteem.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Karabijnhaak?

Heeft u vragen over Karabijnhaak? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.