Spanmoer RVS

Handige tussen verbinding aan bevestigingspunten.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
HAN0735
€ 4,73
Product specifications
Meer informatie
Materiaal RVS
Lengte (mm) 180-340
Merk Foreco
Geschikt voor buiten Ja
Verpakkingsgrootte Per stuk
Verzendkosten Klein materiaal

Spanmoer RVS

Ons eigenmerk spanmoer 2x haaks biedt net zoveel mogelijkheden als de andere spanmoeren. U kunt met onze spanmoeren gemakkelijk uw schaduwdoeken ophangen. De spanmoer is in lengte verstelbaar zo kunt u uw eigen gewenste lengte bepalen.  De M8 heeft een minimale lengte van 180mm en is te verstelbaar in de lengte tot 260mm. De minimale lengte van de M10 is 240mm en een maximale lengte van 340mm. Het materiaal waarvan de spanmoeren zijn gemaakt is RVS. 

Specificaties Spanmoer RVS 

De RVS spanmoer heeft aan beide kanten een haak. De M08 heeft een maximale lengte van 260mm en de minimum lengte is 185mm. Voor de M10 geldt de maximale lengte van 340mm en de minimale lengte van 240mm. De spanmoer wordt geleverd per stuk.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Spanmoer RVS?

Heeft u vragen over Spanmoer RVS? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.