Duikelstang

Duikelstang in twee verschillende kleuren.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
HAN0246
€ 22,76
Product specifications
Meer informatie
Breedte (cm) 3,5
Lengte (cm) 125
Materiaal Metaal
Verpakkingsgrootte Per stuk
Verzendkosten Klein materiaal
GTIN/EAN 5420013808922

Duikelstang

Deze duikelstang is perfect om te gebruiken in uw tuin of zelfgemaakte speeltuin. De rechte stang kan tussen twee staanders gemonteerd worden en zo direct fungeren als speeltoestel. De duikelstang is in twee kleuren verkrijgbaar; rood en groen. Kies een leuke kleur uit en bouw je eigen speeltoestel!

Specificaties Duikelstang

Deze duikelstang is tussen twee staanders van hout of ander stevig materiaal te monteren. De stang is 125cm breed en heeft een diameter van 3,5cm. De duikelstand is in twee kleuren verkrijgbaar; groen en rood. Daarnaast wordt de duikelstang geleverd exclusief schroeven. De stang met twee schroeven aan beide kanten vast te maken aan je staander. 

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Duikelstang?

Heeft u vragen over Duikelstang? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.