Houten schommelplankje

Houten schommelplankje touw lengte 200cm.
Niet op voorraad
SKU
HAN0216
€ 12,95
Product specifications
Meer informatie
Breedte (cm) 43
Lengte (cm) 17
Materiaal Hout
Verpakkingsgrootte Per stuk
Kleur n.v.t.
Verzendkosten Klein materiaal
GTIN/EAN 5420013802104

Houten schommelplank

Een houten schommelplank voor speelplezier van uw kinderen. De plank heeft afmeting van de plank is 43x17cm. Aan de schommel zit touwen die u eventueel nog kan verstellen in hoogtes. Om de schommel veilig te installeren heeft u een schommelhaak nodig die u ook bij kunt kopen.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Houten schommelplank?

Heeft u vragen over Houten schommelplank? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.