Robiniahout.nl

Vind hier het Robinia hout voor uw volgende project:

Europees hout

Ruime voorraad Europees Robinia

40 jaar ervaring

Onze experts staan voor u klaar

Onderhoudsvrij

Behandelen is bij Robinia niet nodig

Duurzaam hout

Wij verkopen gecertificeerd hout

Wat klanten van ons vinden

Al ruim 40 jaar een familiebedrijf

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, houthandel sinds 1983. Of u nu een aannemer, timmerman of doe-het-zelver bent, wij hebben de materialen die u nodig heeft om uw project succesvol te voltooien.

Als onderdeel van Foreco, een innovatieve en professionele speler in de houtsector, zijn we in staat om vele uitdagingen aan te gaan. Zo kunnen we u ook verder helpen met onder andere houten gevelbekleding en speeltoestellen

Certificaat icoon
Gecertificeerd hout Wij verkopen FSC® & PEFC gecertificeerd hout, vraag naar onze producten.
Lees verder
Bomen icoon
Duurzaamheidsklasse I/II Het loofhout van de Robinia wordt beschouwd als de meest duurzame houtsoort in Europa.
Lees verder
Richard van de Brake - IJreka Speeltoestellen
“IJreka Speeltoestellen maakt inmiddels al meer dan 15 jaar, gebruik van Robinia. Het hout wordt in onze eigen werkplaats in Dalfsen ambachtelijk verwerkt tot robuuste en authentieke speel- en sporttoestellen, en daarnaast ook toegepast in straatmeubilair. Door zijn grillige, gekromde vormen is ieder stuk hout uniek, wat maakt dat ieder toestel onderscheidend is.”
Door uitsluitend gebruik te maken van kernhout, waarop een duurzaamheidsklasse I-II wordt afgegeven, hoeft er geen verduurzamings-behandeling zoals impregneren plaats te vinden.

Kennis van meer dan Robinia hout

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste houtproducten voor uw project. Dit hoeft niet altijd Robinia hout te zijn. Voor ons uitgebreide houtassortiment kunt u kijken op onze woodshop waar u naast hout ook diverse gereedschappen en toebehoren zoals gaas kunt vinden.

Robinia, het duurzame hout uit Europa

Robiniahout staat bekend om zijn uitzonderlijke levensduur en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitentoepassingen zoals speeltoestellen, en afrasteringen.

Robinia spintvrij hout valt in duurzaamheidsklasse I/II. Dit betekent dat het 25 jaar of zelfs langer meegaat in contact met de grond. Het hout heeft van zichzelf een lange levensduur waardoor geen behandeling nodig is.

Heeft u een vraag?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bekijk ook onze kennisbank voor informatie en inspiratie over Robinia hout.

We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en hét adres te worden voor al uw houtproducten.

Bestel uw houtproducten online of bezoek ons vandaag nog in de winkel om de kwaliteit van onze producten zelf te zien en het gemak van werken met een lokale leverancier te ervaren.

Contactformulier