Harmonica schaduwdoek

Platinum Sun&Shade schaduwdoek, in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
HAN0818
€ 379,00
Product specifications
Meer informatie
Materiaal HDPE geweven stof
Merk Platinum Sun & Shade
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt voor binnen Nee
Verpakkingsgrootte Per set
Verzendkosten Klein materiaal

Harmonica schaduwdoek

Het doek wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen; katrollen, baleinen, staalkabels, touw en spanners en is eenvoudig te installeren m.b.v. de meegeleverde montagehandleiding. Harmonica schaduwdoeken zijn perfect om in uw pergola te hangen. Ze zijn praktisch en kunnen gemakkelijk bevestigd worden in verschillende soorten terrasoverkappingen. Het doek loopt over RVS kabels en kan handmatig open en dicht getrokken worden. De schaduwdoeken van Platinum Sun&Shade zijn gemaakt van HDPE geweven stof. De schaduwdoeken zijn gemakkelijk schoon te maken met lauw water, een zachte borstel en groene zeep. Het doek is ook nog eens schimmelwerend en biedt tot wel 95% bescherming tegen schadelijke UV-straling. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maten. Voor het Harmonica doek is een bijpassende luxe beschermhoes los verkrijgbaar, deze wordt niet standaard meegeleverd.

Specificaties Harmonica schaduwdoek

De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zorg bij het ophangen van de doeken dat er minimaal 5cm vrije ruimte is aan weerszijden van het doek. Let dus op dat het doek minimaal 10cm smaller is dat de beschikbare ruimte. De lengte van het doek kan wel gelijk zijn aan de beschikbare ruimte. De HDPE geweven stof waar het doek van gemaakt is laat zich makkelijk schoonmaken. Het doek loopt over RVS kabels en kan handmatig open en dicht getrokken worden.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Harmonica Schaduwdoeken?

Heeft u vragen over de Harmonica Schaduwdoeken? Bij Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met al je vragen. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.