Dreamsail schaduwdoek vierkant

Platinum Sun&Shade waterdicht schaduwdoek.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
HAN0819
€ 313,39
Product specifications
Meer informatie
Materiaal Polyester
Vorm Vierkant
Merk Platinum Sun & Shade
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt voor binnen Nee
Verpakkingsgrootte Per set
Verzendkosten Klein materiaal

Dreamsail schaduwdoek vierkant

Deze Dreamsail schaduwdoeken van Platinum Sun&Shade zijn perfect om een schaduwplek in uw tuin te creëren. Ze worden inclusief bevestigingsmateriaal geleverd en zijn daarmee gemakkelijk te bevestigen. Dankzij de fijn geweven polyester stof met coating is het doek waterdicht waardoor het mogelijk is om tijdens een zomers buitje buiten te blijven zitten. Voor een goede afwatering adviseren we een minimale afschot van 30°. De bevestigingsringen zijn van hoge kwaliteit en het doek is eenvoudig schoon te maken. Deze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en crème en 4x4 meter of 5x5 meter.

Specificaties Dreamsail schaduwdoek vierkant

Deze schaduwdoeken van Platinum Sun&Shade zijn gemaakt van fijn geweven polyester stof. Het doek is voorzien van een coating waardoor het waterdicht is. Ideaal voor bescherming tegen een zomers regenbuitje. De doeken worden met bevestigingsset erbij geleverd. Deze materialen en de hoekringen van het doek zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. Daardoor gaat alles extra lang mee. U kunt het schaduwdoek eenvoudig schoonmaken met behulp van een zachte borstel. lauw water en een klein beetje groene zeep.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Dreamsail Schaduwdoeken?

Heeft u vragen over de Dreamsail Schaduwdoeken? Bij Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met al je vragen. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.