Peuterschommel kunststof 2-delig

Een mooie luxe kinderschommel gemaakt van kunststof. 
Niet op voorraad
SKU
HAN0236
€ 39,95
Product specifications
Meer informatie
Materiaal Kunststof
Verpakkingsgrootte Per stuk
Kleur Rood
Verzendkosten Middentransport

Peuterschommel kunststof 2-delig

Een mooie luxe kinderschommel gemaakt van kunststof. In het zitje zit er ook nog een riem waarmee u uw baby kan vast zetten voor de veiligheid.  Het gele middenstuk kan in hoogte verstelt worden zo groeit het makkelijk mee met het kindje. De schommel is geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Peuterschommel kunststof 2-delig?

Heeft u vragen over Peuterschommel kunststof 2-delig? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.