Labor Hardhout Slangenboor 230mm

Labor slangenboor voor hardhout, zeskant 230mm.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
HAN0768
€ 11,95
Product specifications
Meer informatie
Geschikt voor materiaal Hardhout
Materiaal Hoogwaardig gereedschaps staal
Lengte (mm) 230
Verpakkingsgrootte Per stuk
Verzendkosten Klein materiaal

Labor Hardhout Slangenboor 230mm

Deze slangenboor is speciaal ontworpen voor het boren van diepe, precieze gaten in harde houtsoorten. Door de zelfcentrerende schroefpunt gaan deze boren snel en stabiel door het hout. De non-axis spiraal zorgt voor een snellere afvoer van de spanen. Hierdoor is er minder kans op verstopping en kunt u gemakkelijk doorboren. Slangenboren zijn gemaakt van hoogwaardig gereedschapsstaal voor een lange levensduur.

Specificaties Labor Hardhout Slangenboor 230mm

Slangenboren zijn er in vele lengtes waardoor dit echt een lange houtboor is. Deze slangenboor voor hardhout heeft een lengte van 230 mm. Er zijn twee soorten slangenboren. Deze hardhouten slangenboren zijn voor tropische hardhoutsoorten zoals bijvoorbeeld Angelim Vermelho en Azobé. Wanneer u moet boren in zachter hout, zoals  Vuren en Grenen dan maakt u gebruik van een standaard slangenboor. De slangenboor heeft een zeskant opname voor een goede grip.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Labor Hardhout Slangenboor 230mm?

Heeft u vragen over Labor Hardhout Slangenboor 230mm? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.