Kettingschalm

Kettingschalm voor ophangen van schaduwdoeken.
Op voorraad
Nog 12 beschikbaar
SKU
HAN0731
€ 10,56
Product specifications
Meer informatie
Materiaal RVS
Lengte (mm) 2000
Merk Platinum Sun & Shade
Geschikt voor buiten Ja
Verpakkingsgrootte Per stuk
Verzendkosten Klein materiaal

Eigenmerk Kettingschalm

Ons eigenmerk kettingschalm kunt u gebruiken om dingen op te hangen of aan te spannen. De ketting heeft een lengte van 2meter  dat ook mogelijk is om in kleiner delen is te verdelen. Zo bepaalt u zelf de lengte.

Specificaties Eigenmerk kettingschalm

De ketting heeft een lengte van 2 meter. Een schalm is 4mm. Het is mogelijk om de ketting in kleinere stukken te verdelen door te knippen of door te slijpen. De ketting is gemaakt van roestvrij staal waardoor het langer meegaat. Het wordt geleverd per stuk.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Eigenmerk Kettingschalm?

Heeft u vragen over Eigenmerk Kettingschalm? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.