Karabijnhaak 8x80mm RVS

Handige tussenverbinding voor Platinum Sun & Shade bevestigingspunt.
Op voorraad
SKU
HAN0736
€ 7,95
Product specifications
Meer informatie
Materiaal RVS
Lengte (mm) 80
Merk Platinum Sun & Shade
Geschikt voor buiten Ja
Verpakkingsgrootte Per stuk
Verzendkosten Klein materiaal

Platinum Sun & Shade karabijnhaak

De Platinum Sun & Shade Karabijnhaak is bedoeld als tussen verbinding van uw schaduwdoek en een ander bevestigingspunt.  De karabijnhaak is gemaakt van RVS en heeft een lengte van 80mm en een breedte van 40mm.  De karabijn haak kunt u makkelijk aan de bevestigingspunt verbinden door middel van een handig klik systeem.

Specificaties Platinum Sun & Shade karabijnhaak

De karabijn haak is gemaakt van roestvrij staal waardoor die langer mee gaat. De vorm van de haak is ovaal. Door de karabijnhaak te bevestigen kunt u gewoon klikken aan de opening. De lengte van de karabijnhaak is 80mm en is 40mm breed. De karabijnhaak wordt geleverd per stuk.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Karabijnhaak 8x80mm RVS?

Heeft u vragen over Karabijnhaak 8x80mm RVS? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.