Houtbouwschroef anti-roest

Dynaplus houtbouwschroef met teller kop. In verschillende maten.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
BEV0028
€ 9,51
Product specifications
Meer informatie
Diameter (mm) 6-8
Lengte (mm) 80-300
Draadlengte (mm) 42-100
Materiaal Anti roest coating
Verpakkingsgrootte 50
Type kop Tellerkop
Voorboren nodig Nee
Zelfborgend n.v.t
Geschikt voor materiaal Hardhout, Zachte Houtsoorten
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt voor binnen Ja
Merk Dynaplus
Kleur Brons
Verzendkosten Klein materiaal

Houtbouwschroef anti-roest

Deze houtbouwschroef is geschikt voor gebruik in alle houtsoorten. Door de zogenaamde teller kop heeft de schroef een groter draagvlak en meer klembereik gekregen. Met deze schroef kunt u allerlei planken, balken etc. monteren. De schroef kan gemakkelijk bevestigd worden met een accuboormachine. 

Specificaties Houtbouwschroef anti-roest

De houtbouwschroef is een prima alternatief voor de houtdraadbout. De houtbouwschroef is zeer sterk en kan gewoon worden bevestigd met de accuschroefmachine. De teller kop van de houtbouwschroef zorgt ervoor dat de schroef een groot draagvlak en klembereik heeft. De torx kop brengt de kracht van de schroefbit op de schroef optimaal over. Door de anti-roest coating roest de schroef niet.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Houtbouwschroef anti-roest?

Heeft u vragen over Houtbouwschroef anti-roest? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.