Bout met oog RVS

Nesling RVS bout met oog.

Op voorraad
Nog 6 beschikbaar
SKU
HAN0018
€ 7,95
Product specifications
Meer informatie
Materiaal RVS
Lengte (mm) 100
Merk Platinum Sun & Shade
Geschikt voor binnen Ja
Geschikt voor buiten Ja
Verpakkingsgrootte 1
Verzendkosten Klein materiaal
GTIN/EAN 8717677460113

Bout met oog RVS

Deze bout heeft aan een van de uiteinden een oog. Door het schroefdraad in een paal te schroeven kunt u aan het oog andere materialen bevestigen. De bout met oog is gemaakt van roestvrij staal en gaat dus erg lang mee. Deze bout heeft de maat M8. De bout met oog wordt geleverd met 2 ringen en de bijpassende moer.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Bout met oog RVS?

Heeft u vragen over Bout met oog RVS? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.