Bevestigingsset schaduwdoeken vierkant/rechthoek

Platinum Sun & Shade bevestigingsset voor schaduwdoek vierkant of rechthoek.
Op voorraad
SKU
HAN0799
€ 72,95
Product specifications
Meer informatie
Materiaal Hoogwaardig gereedschaps staal
Verpakkingsgrootte Per set
Voorboren nodig n.v.t.
Zelfborgend n.v.t
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt voor binnen Nee
Merk Platinum Sun & Shade
Verzendkosten Klein materiaal
GTIN/EAN 8720039166653

Bevestigingsset schaduwdoek vierkant/rechthoek

Deze bevestigingsmaterialen in deze set voor de bijbehorende Platinum Sun & Shade vierkante of rechthoekige schaduwdoeken zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Met deze montageset monteert u probleemloos de schaduwdoeken. Zo creëert u een mooie schaduwplek in uw tuin of op uw terras.

Specificaties Bevestigingsset schaduwdoek vierkant/rechthoek

De bevestiginsmaterialen in de set zijn van hoogwaardig roestvrij staal waardoor deze een leven lang meegaan. De platen met oog kunnen in een muur of op een paal bevestigt worden. Met de karabijnhaak en de spanmoeren kunt u vervolgens het doek strak ophangen.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit.

Meer Informatie over Bevestigingsset schaduwdoek vierkant/rechthoek?

Heeft u vragen over Bevestigingsset schaduwdoek vierkant/rechthoek? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.