Bevestigingsverlengset schaduwdoeken

Platinum Sun & Shade bevestigingsverlengset voor schaduwdoeken.
Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
SKU
HAN0800
€ 44,95
Product specifications
Meer informatie
Materiaal Hoogwaardig gereedschaps staal
Verpakkingsgrootte Per set
Voorboren nodig n.v.t.
Zelfborgend n.v.t
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt voor binnen Nee
Merk Platinum Sun & Shade
Verzendkosten Klein materiaal
GTIN/EAN 8720039166660

Bevestigingsverlengset schaduwdoeken

Deze set met verlengstukken is gemaakt voor de bijbehorende Platinum Sun & Shade schaduwdoeken. De materialen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en gaan lang mee. Met deze verlengset kunt u het schaduwdoek perfect afstellen en zo creëert u een mooie schaduwplek in uw tuin of op uw terras.

Specificaties Bevestigingsverlengset schaduwdoeken

De materialen in de set zijn van hoogwaardig roestvrij staal waardoor deze een leven lang meegaan. De karabijnen en kettingschalm zijn gemakkelijk te monteren aan de schaduwdoeken en ogen aan de muur of paal. Zo hangt u het schaduwdoek strak op.

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit.

Meer Informatie over Bevestigingsverlengset schaduwdoeken?

Heeft u vragen over Bevestigingsverlengset schaduwdoeken? Bij de Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met uw vragen. Neem contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.