Harmonica schaduwdoek beschermhoes

Beschermhoes voor een Harmonica schaduwdoek.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
HAN0020
€ 105,00
Product specifications
Meer informatie
Materiaal Polyester
Kleur Antraciet
Kleur Antraciet
Vorm Rechthoekig
Merk Platinum Sun & Shade
Breedte (cm) 200 - 370
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt voor binnen Nee
Verpakkingsgrootte Per stuk
Verzendkosten Klein materiaal

Beschermhoes Harmonica schaduwdoek

Wilt u een Harmonica doek aanschaffen of heeft u er al een thuis? Dan wil u ze natuurlijk graag schoonhouden. Dat kan heel gemakkelijk met de Harmonica beschermhoes. De beschermhoes is heel makkelijk te installeren. Door dat de hoes ventilatie gaatjes beschikt kan de lucht in de hoes circuleren, zo word de schimmelvorming voorkomen. Als de winter periode weer begint hoeft u ze ook niet weer te demonteren maar kunt u gewoon een hoes over heen doen. 

Waarom Bestellen Bij Robiniahout.nl

Robiniahout.nl is onderdeel van Foreco, een lokale houthandel in Dalfsen waar kwaliteit en de klant centraal staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om de waarde van hout te verhogen. Ons hout is voornamelijk afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen waar wordt gewerkt met respect voor natuur en milieu, maar ook met gevoel voor kwaliteit. Ook het verduurzamen van hout doen wij volgens KOMO-certificering.

Meer Informatie over Harmonica Schaduwdoeken?

Heeft u vragen over de Harmonica Schaduwdoeken? Bij Robiniahout.nl geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder met al je vragen. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan onze houthandel in Dalfsen.